Toimintatapa

Hyödynnämme työssämme otsonoitua aktiivivettä!

ALT Siivouspalvelut käyttää Sanzonate nano-aktiivivettä joka on kemikaaliton, ympäristöystävällinen ja tehokas tapa siivota. Sanzonaten järjestelmän avulla pystymme otsonoimaan käyttämämme veden, jolloin veden likaa irrottava vaikutus tehostuu merkittävästi. Aktiivivedellä tehty pesu ei yleensä vaadi lainkaan terveydelle haitallisia kemikaaleja, joten pystymme tarjoamaan paitsi turvallisen, myös ympäristöystävällisen tavan siivota. Aktiivivesi poistaa myös epämiellyttäviä hajuja, ja tuhoaa bakteereja ja viruksia kattavasti.

Mihin aktiiviveden vaikutus perustuu?

Otsonoidun veden negatiivisesti varautuneet nanokuplat hakeutuvat likapartikkeleita kohti ja toimivat ikään kuin kuorintarakeina, jotka pureutuvat lian alle helpottaen lian irtoamista pinnalta.

Kiinnostuitko tavastamme toimia? Ota yhteyttä!

Suoraan kohteessa puhdistusainetta tuottava nanokuplateknologia auttaa vähentämään kemikaalikulutusta jopa 90%, tekee kertakäyttöiset pakkaukset tarpeettomiksi ja vähentää CO2 päästöjä.

Tehokkaiden pesumenetelmien tukena on aina ammattitaitoinen ja kokenut siivoustiimimme. Jos tarvitset apua rakennustyömaan siivouksessa tai toimiston siivouksessa pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa!

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8-17