Parakkisiivous

Rakennussiivouksiin erikoistuneet ammattilaisemme hoitavat parakkisiivoukset huolellisesti ja ajallaan

Monesti oletetaan, että työmaaparakit ovat likaisia, mutta näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Tarjoamme kattavasti palvelut parakkien siivoukseen. Parakkien siisteys on tärkeä osa työmaan turvallisuutta ja työviihtyvyyttä. Terveysturvallisuudessa siivous on tärkeä osatekijä. Tartuntataudit eivät leviä, ja sairaspoissaoloja on vähemmän, kun tilat pidetään puhtaana. Näin työmaalla pystytään keskittymään työn tekemiseen.

Olemme tukemassa työmaiden siisteyttä

Tänäkin vuonna olemme pitäneet noin 500 ihmisen sosiaali- ja toimistotilat työmailla puhtaina otsonoidulla vedellä. Panostamme siivouksissa ekologisuuteen ja näin autamme pitämään huolta työntekijöiden terveydestä.

ALT Siivouspalvelut tarjoaa siivouspalvelut vahvalla kokemuksella

Olemme toimineet siivousalalla jo yli 20 vuotta. Matkamme alkutaival käytiin toiminimiyrittäjänä, mutta kuluvan vuosikymmenen vaihteessa yhtiöitimme toimintamme osakeyhtiön alle. Vuosien varrella olemme kerryttäneet kokemusta hyvin monenlaisista kohteista ja hoitaneet aina työmme täsmällisesti. Jos siis tarvitset apua työmaan siivouksissa, olemme varma ja turvallinen valinta yrityksesi siivouskumppaniksi.

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8-17