Loppusiivous

Loppusiivouspalvelumme auttaa saattamaan rakennuksen luovutuskuntoon

Loppusiivous on rakennustyömaan tärkein ja  perusteellisin siivousurakka. Se mahdollistaa rakennuksen terveellisen ja turvallisen käyttöönoton. Loppusiivoukseen sovelletaan aina P1 puhtausluokitusta, joka varmistaa kohteessa moitteettoman sisäilman. Puhtauden varmistamiseksi rakennusurakoitsijan on huolehdittava kaikissa rakennusvaiheissa siitä, että puhtaudenhallinta on toteutettu asianmukaisesti.

Loppusiivouksen tarkoituksena on, että kaikki rakentamisen yhteydessä syntynyt pöly ja irtolika on puhdistettu huolellisesti.

Edistynyt kemikaaliton loppusiivous

Teemme vuosittain reilusti työmaiden loppusiivouksia. Käytämme siivouksissa Sanzonate-aktiivivettä, mikä mahdollistaa kemikaalittoman, mutta tehokkaan pesutuloksen.

Panostamme aina täsmällisyyteen ja virheettömään työn laatuun

Haluamme, että asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että työskentely kanssamme on huoletonta ja hoituu varmasti ajallaan. Työmaan loppusiivoukset saamme tehtyä tarvittaessa nopeallakin aikataululla, mikäli työmaan aikataulu on tiukka. Suosittelemme kuitenkin aina olemaan meihin yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme kohdentaa panoksemme oikeaan paikkaan kun loppusiivous tulee ajankohtaiseksi.

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8-17