Rakennussiivous

Tarjoamme rakennussiivousten raudanlujaa osaamista

ALT Siivouspalveluiden kokenut ja rakennussiivouksiin erikoistunut siivoustiimi hoitaa huolellisesti ja aikataulun mukaisesti kaikki rakennussiivouksen ja loppusiivouksen kohteet.

Pyrimme työllämme edistämään työmaan turvallisuutta ja työn laatua parhaamme mukaan pitämällä työympäristön ja rakenteet siistinä. Tämän lisäksi kaikilla työmailla työskentelevillä työntekijöillämme on aina voimassa oleva Valttikortti ja Työturvallisuuskortti, joten voit luottaa siihen, että työntekijämme tietävät mitä tekevät.

Täsmällinen ja luotettava kumppani työmaalle

Tiedämme, että asiakkaillemme on tärkeää, että pystymme aina tuottamaan lupaamamme palvelun. Olemmekin rakentaneet koko toimintamme luotettavuuden ympärille, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme rekrytoinneista ja työntekijöiden kouluttamisesta lähtien.

Olemme olleet tuottamassa toimivia ratkaisuja yritysten siivouksiin jo yli 20 vuoden ajan

Vuosien varrella olemme saaneet kokemusta hyvin monenlaisista kohteista ja hoitaneet aina työmme täsmällisesti. Myös yrityksen hallinnossa työskentelee siivousalan ammattilaisia, joten osaamme aina ratkaista työmaasi haasteet ammattitaidolla. Erityisesti meitä on kiitetty joustavuudesta, joka on muuttuvassa ympäristössä tärkeää.

Rakennussiivouksissa suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös P1-luokan siivouksen yhdessä asiakkaan kanssa. Kun pölynhallinta on suunniteltu hyvin jo rakennusvaiheessa, työmaa on turvallisempi ja terveellisempi ympäristö myös työntekijöille. Jos siis tarvitset apua työmaan siivouksissa, olemme varma ja turvallinen valinta yrityksesi siivouskumppaniksi.

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8-17