Asiakastarinat

Veijo Salo – YIT Suomi Oy

ALT on nyt hoitanut Blominmäen jätevedenpuhdistamon PJU:n siivouksia YIT:llä jo noin neljän vuoden ajan. ALT on hoitanut muun muassa työmaamme kaikki toimisto- ja sosiaalitilojen siivous- ja hoitotyöt.

Tällä hetkellä ALT tekee työmaalla myös rakennussiivousta ja osakohteiden loppusiivouksiakin. Kaiken kaikkiaan toiminta on ollut todella asiallista ja ammattimaista. – Se mitä on sovittu on pidetty!

ALT on ollut myös hyvin joustava yhteistyökumppani ja mukautunut moneen. Korona-aikana siivoukset ovat kaiken lisäksi olleet tehostettuja. Jotain kertoo varmasti sekin, että Blominmäen projekti on poikinut ALT:lle sopimuskumppanuuksia suoraan myös muille työmaalla operoivien YIT:n sopimuskumppaneiden kanssa. – Kiitos Päivikki!

Simo Suhonen – ARE Oy

ALT Siivouspalvelut on hoitanut pääurakoitsijan siivouksia Blominmäen jätevesipuhdistamon työmaalla.

Olemme aliurakoitsijana käyttäneet myös siivouspalvelua, tarpeen vaatiessa.

Kaikki on toiminut moitteettomasti ja niin kuin on sovittu.

Palvelu on ollut erittäin nopeaa ja joustavaa.

Kari Reinikainen, HSY

ALT Siivouspalvelut on hoitanut Blominmäen jätevedenpuhdistamon hallinto- ja korjaamorakennuksen siivoustehtävät kiitettävällä ammattitaidolla.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun ja lisäksi on mainittava, että myös kaikki erikseen sovitut toimeksiannot on hoidettu joustavasti ja sovitun mukaisesti.

Katso kuvia työmailta

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8-17